Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Havran Danışma Meclisi'ne Zekai Kafaoğlu'da katıldı

        (Fotoğraflı)

        Bekir Terzioğlu

        BALIKESİR (İHA) - AK Parti Havran İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu, Balıkesir'i marka şehir yapmakta kararlı olduklarını bildirdi.

        Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, partilileri tarafından büyük bir coşku içinde karşılanan Kafaoğlu, Büyükşehir olarak bütün ilçelerimizi kucaklıyoruz. Desteğimiz sürecek. Yeni projler yanında devam eden projelerimiz ise kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Ege ve Marmara bölgesinde sıkışan Balıkesir'imizi hükümet desteği ile marka şehir haline getirmekte kararlıyız" diye konuştu.

        Toplantıda, 4 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri slayt eşliğinde konuklara sunan Belediye Başkanı Emin Ersoy, "Hedefimiz 2019 yılı yerel seçimleridir. Akabinde yapılacak genel seçimler, hem ilçemizi, hem ilimizi yeniden kazanmak hedefindeyiz" dedi. Ardından ise gençlik kolları başkanlık seçimi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Eray Öztemuz yeniden başkanlığa seçildi.

        Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Dayı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eray Öztemuz, mahalle muhtarları, STK'ların ve meslek örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı.

        (BT)

        31.01.2018 15:38:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa