Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP İl Başkanı Avşar ilçe ziyaretlerine devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, ilçe gezilerine Yazıhan ilçesi ile devam etti.

        MHP Malatya İl Başkanı Avşar ve yönetimi ilk olarak, MHP Yazıhan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Yazıhan İlçe Başkanı Hasan Basri Kaya, "Yazıhan ile ilgili tüm sorunlarımızı İl Başkanımız ile birlikte çözeceğimize eminiz" ifadelerini kullandı.

        MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar ise, "MHP, gelenekçi değil ama gelenekli bir harekettir. Nevzuhur bir parti değildir. Bir parti kuruluyor bir parti ölüyor. Siyasi tarihimiz adeta bir partiler mezarlığı. MHP'yi de bu mezarlığa göndermek isteyenler hep olmuştur. Ama mezarlık onlarla doludur. Halkın büyük kesiminin oylarını alan partilerden bugün eser bile yoktur ama MHP her daim vardır, bizlerin mücadelesiyle de var olacaktır. MHP geçmişini inkar etmeyen, geleceğini de ihmal etmeyen bir harekettir. Ufkumuz her zaman açık olmuştur ve tarih bizi hiç yanıltmamıştır. Bugün attığımız adımların ne kadar doğru olduğu yakın zamanda anlaşılacaktır" diye konuştu.

        Avşar ve beraberindeki heyet daha sonra Yazıhan'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Avşar'ın ilk durağı İlçe Tarım Müdürü Zafer Tanrıverdi oldu. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü de ziyaret eden Avşar, Öztürk ile yaklaşık 45 dakika bir görüşme gerçekleştirdi.

        İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Avşar, program sonrasında ilçede esnaf gezisi yaptı.

        (BT-SD-Y)

        31.01.2018 15:22:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa