Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Estetik Şehir Projesi'nde yüzde 65'i tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinin Elekçi Irmağı ile Bolaman Irmağı arasındaki sahil şeridi boyunca 163 binaya uygulanacak olan Estetik Şehir Projesi'nde 2017 yılı sonu itibariyle yüzde 65 seviyesine ulaşıldığı bildirildi.

        Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ilçenin sahilinde devam eden Estetik Şehir Projesi'nin 2018 yılı sonu itibari ile tamamlanacağını belirterek, "Estetik Şehir Projesi ilerledikçe çok temiz ve çok sade bir cephe görüntüsü ortaya çıkıyor. Bu anlamda şimdiden vatandaşların da memnuniyetini duymak ne kadar doğru bir proje yaptığımızı ortaya çıkarıyor. Projemize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ederiz" dedi.

        "Muhteşem bir şehir görüntüsü ortaya çıkıyor"

        Estetik Şehir Projesi ile muhteşem bir şehir görüntüsünün ortaya çıktığını ifade eden Anlayan, "Estetik Şehir Projesi bizi en çok heyecanlandıran projelerden bir tanesi. Gerek Ordu istikametinden gerekse de Samsun istikametinden geçerken Fatsa Estetik Şehir Projesi'nin tam bitmemiş hali bile çok temiz çok sade bir cephe görüntüsünü ortaya çıkıyor. Bir tarafında denizin mavisi bir tarafta gök mavisi, Bolaman Irmağı'ndan Elekçi Irmağı'na kadar bütün binalar bu şekilde giydirilecek. Estetik Şehir Projesi bizim projemiz ama uygulamasını Büyükşehir Belediyemiz yapıyor. Büyükşehir Belediyemiz bütün projelerimizin hepsini üstlendi, yapıyor tek tek hayata geçiriyor" diye konuştu.

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise Ordu, Ünye, Akkuş ve Fatsa'da yaptıkları Estetik Şehir Projesi'nin sahildeki ön cephe giydirmesinin maliyetinin 3 milyon 700 bin TL olduğunu ifade ederek, "Bunun yarısı vatandaştan alınacak yarısını Büyükşehir karşılayacak. Fatsa sahilinde 163 bina giydiriliyor" ifadelerini kullandı.

        (AA-SLH-Y)

        31.01.2018 14:08:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa