Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çatalzeytin'de enerji konusunda toplantı yapıldı

        Emin Türkay Öztürk

        Kastamonu (İHA) – Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde enerji konusunda toplantı düzenlendi.

        Çatalzeytin Kaymakam Vekili Muhammet Serdar Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Yunus Emre Ortaokulu Salonunda yapıldı. Toplantıya köy muhtarları, daire amirleri, EnerjiSa Kastamonu Yatırım Planlama görevlisi Kadir Çelik ve EnerjiSa arıza ekibi katıldı. Çatalzeytin'e bağlı Konaklı, Doğan, Kuzsökü, Yunuslar, Sırakonak, Yenibeyler Köyleri muhtarları, toplantı söz alarak çok sık yaşanan elektrik kesintilerinden yakındılar. Bunun üzerine EnerjiSa yetkilileri, elektrik kesintileri ve voltaj düşüklüğü konularında muhtarlara bilgilendirme yaptı.

        Kirazlı Grup Yolunda meydana gelen çöküntü ile ilgili olarak Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurettin Topal, "Kirazlı Grup Yolunda çöken noktaya dolgu yapılacak" dedi.

        (Vİ-RFK-Y)

        31.01.2018 13:12:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa