Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale EMITT'ten ödülle döndü

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (IHA) - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı'nda (EMITT) Kırıkkale en iyi stant tasarımı ödülünü üst üste ikinci kez aldı.

        Kırıkkale Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Kırıkkale'yi tanıtmaya devam ediyor. Kırıkkale'nin tanıtım standının da yer aldığı dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan ve 25 Ocak'ta başlayan EMITT, 85 ülkeden binin üzerinde katılımcıyı ağırlayarak rekor seviyede katılım ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde sona erdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları'nın kurumsal sponsorluğuyla Türkiye Otelciler Federasyonu ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği'nin ortaklığında düzenlenen 22. EMITT Fuarı'nda Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğünce tasarlanan Kırıkkale standı, Fuar Organizasyonu tarafından üst üste ikinci kez yılın en güzel tasarımı seçildi. Fuar organizasyonunca birincilik plaketi, Kırıkkale Valiliği'ni temsilen il Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er'e takdim edildi.

        (MT-SLH-Y)

        31.01.2018 12:55:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa