Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üreticilere tarım bilgilendirildi

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde üreticilere tarım sigortası bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Tarsim Bölge Müdürlüğü ve Lüleburgaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tarsim bilgilendirme toplantısı Prof. Dr. Necdet Tekin toplantı salonunda yapıldı. Tarsim Hayvan Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı Ümit Dolan, Tarsim Bölge Müdürü Cemal Tozkoparan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hasan Doğan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abuzer Sağdıç ve üreticilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Bitkisel Ürün Sigortası ve Hayvan Hayat Sigortası hakkında bilgilendirme yapıldı.

        Bitkisel üretim ve hayvansal üretim sigorta kapsamı, poliçeleşme süreci, hasar ihbar, ekspertiz ve ödeme süreci konularında bilgiler verilerek katılımcıların soruları cevaplandı.

        (VB-MEF-Y)

        31.01.2018 11:47:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa