Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hep birlikte okullarını boyuyorlar

        (Fotoğraflı)

        İlker Sarıkaya

        ESKİŞEHİR (İHA) - Günyüzü ilçesi Kayakent mahallesinde bulunan, Kayakent Abdülhamit Alptekin Cumhuriyet İlkokulu Müdiresi Şeval Alkan, yarıyıl tatilinde sınıfların boş olmasını fırsat bilerek öğretmen ve velilerin de yardımı ile okulu boyama kararı aldı.

        Personel eksikliği nedeniyle kocaman okul binası tek kişiyle boyama işinin bitmeyeceğinden, Müdüre Alkan'da kolları sıvadı. Tatilinden feragat ederek eline boya rulosunu aldı ve boyamaya başladı. Okul müdiresinin boya yaptığını gören Yöresel Kilim Kursu Öğreticisi Esra Yıldırım, Matematik Öğretmeni Kübra Tunca ve öğrenci velisi Arzu Yılmaztürk' te yardıma geldiler. Müdüre Alkan "Bu işi birinin yapması gerekiyordu. Hizmetlimiz tek başına yetiştiremezdi, ben de yardım etmek istedim. Sağolsunlar arkadaşlarda benim boya yaptığımı görünce yardıma geldiler. İkinci yarıyıl başlamadan bütün işleri bitirmeyi planlıyoruz. Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için" diye konuştu.

        (İS-MET-Y)

        31.01.2018 10:58:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa