Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çerçioğlu, Atça deve güreşine katıldı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 24. Geleneksel Atça Deve güreşlerine katıldı.

        Başkan Çerçioğlu'nu alanın girişinde karşılayan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu'na deveci poşusu ile sekiz köşe deveci şapkası hediye etti.

        Güreş alanına alkışlar eşliğinde gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu güreş arenasında vatandaşları selamladı. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 140 pehlivan deve güreşirken, Başkan Çerçioğlu'na güreş boyunca Sultanhisar ve Atçalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Başkan Çerçioğlu'na güreşe katılımından dolayı teşekkür ederek, "Bu yıl 24 üncüsünü düzenlemiş olduğumuz Atça Deve Güreşi festivalimize Ege, Akdeniz ve Marmara'dan 140 devemiz katıldı. Atça deve güreşleri her zaman güreşseverlerin yoğun ilgisini görüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı ayrıca çok mutlu olduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. Büyükşehir Belediyesi kupasını Fırtına Dozer isimli deveyi yenen Topuklu Efe kazandı.

        Başkan Çerçioğlu deve güreşinin ardından Tarihi Kavaklı Köy Pazarını ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Çerçioğlu ilgiden dolayı zaman zaman yürümekte bile zorluk çekti.

        Vatandaşlarla birlikte pazarı gezen Çerçioğlu'na pazar ziyaretine CHP Nazilli ilçe Başkanı Ali Deveci, CHP Sultanhisar ilçe başkanı Ünsal Ünal, Kavaklı mahalle muhtarı İbrahim Karacasulu ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

        Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Çerçioğlu, pazar alışverişi de yaptı Vatandaşlar pazar meydanında gün boyunca çalan müziklere eşlik ederek neşeli dakikalar geçirdiler.

        (MB-Y)

        29.01.2018 12:14:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa