Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik Merkezinde 'Televizyonsuz Akşam' ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (IHA) - Kırıkkale Gençlik Merkezi tarafından medyanın orantılı kullanılmasına yönelik dikkat çekmek amacıyla oluşturulan 'Televizyonsuz Bir Akşam Projesi' ile şehirdeki ailelere yönelik ziyaretler sürüyor.

        'Televizyonsuz Bir Akşam Projesi' ile evlerin merkezi konumuna gelmiş televizyonlar kapatılarak yapılan ziyaretlerle oluşturulan iletişim ortamıyla daha bilinçli aileler yaratılması hedefleniyor. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen proje kapsamında yapılması planlanan televizyonun kapatıldığı ev ziyaretlerinin ilki yapıldı. Ziyarette eğitsel oyunlar oynandı, bilimsel ve felsefi konular ziyarete katılan uzmanlarla birlikte tartışıldı.

        Proje hakkında bilgi veren Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, "Teknolojinin insan hayatına getirdiği sayısız faydaların olduğu ama bunun yanı sıra kişinin teknoloji kullanımı üzerinde kontrolünün kaybolması ve teknolojiyi ölçüsüz ve sınırsızca kullanması özellikle gençlerimiz üzerinde çok ciddi zararlara sebep olmaktadır. Kırıkkale Gençlik Merkezi olarak 'Televizyonsuz Bir Akşam Projesi' ile ailelerimizi ve özellikle de gençlerimizi bu zararlardan korumak amacıyla, onların yeterli bilgi ve bilinç düzeyine ulaşmaları için akşam saatlerinde ailelerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Aile içerisinde milli ve manevi değerlerin yaşatılmasına öncülük ederek, özellikle ebeveynlerimizin çocuklarına rol model olduklarını unutmamalarını istiyoruz" dedi.

        (MT-SLH-Y)

        27.01.2018 13:12:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa