Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vakfıkebir'e plaj projesi hayata geçiyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Bülent Alp

        TRABZON (İHA) - Karadeniz Bölgesi'nin en güzel plajlarından birisi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi sahiline yapılacak.

        İlçede heyecanla beklenen proje için önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulacak ve bu yaz sezonuna yetiştirilecek. Vakfıkebir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçe ekmeğinin yanı sıra artık plajı ile birlikte de anılmaya başlanılacak.

        Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 'İlçe halkımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir yerine getiriyoruz. Plaj projemiz halkımızın bizlerden beklediği önemli hizmetlerden bir tanesiydi. İnşallah bu yaz sezonunda hem ilçe hem de bölge halkımızın hizmetine sunacağız. Son derece modern ve insanlarımızın rahatı için her ayrıntıyı düşünerek hazırladığımız plaj projemiz Vakfıkebir'e hayırlı uğurlu olsun' dedi.

        (ALP-ÖS-Y)

        27.01.2018 10:47:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa