Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Belediyesi 'EMİTT' fuarına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas Belediyesi, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından düzenlenen dünyanın en büyük turizm fuarlarından 'Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) katıldı.

        Sivas'ın tanıtımına yönelik hazırlanan stantta Sivas Valiliği başta olmak üzere Sivas Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de yerini aldı. Bu yıl 22'ncisi düzenlenen etkinlikte Türkiye'nin önde gelen turizm acentelerinin yanı sıra birçok il ve ilçeden katılımcı oldu.

        Yıldız Dağı kayak merkezinin ön plana çıkarıldığı Sivas standında, Yıldız Dağı maketine yapay kar yağdırıldı. Kangal Balıklı Kaplıca'nın doktor balıklarının da yer aldığı stantta misafirlere peskütan çorbası ikram edildi.

        Fuarın açılışı Kültür Turizm Bakanı Numan kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, TÜRSAB Başkanı Emin Çakmak ve katılımcılar tarafından yapıldı.

        (UY-Y)

        26.01.2018 12:40:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa