Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazıcı, "Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu önceliğimizdir"

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ilçe ziyaretleri kapsamında en son Bigadiç'i ziyaret etti.

        Vali Ersin Yazıcı meşhur Bigadiç perşembe pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet etti. Pazarcı esnafı ve alış verişe gelen vatandaşların dertlerini dinleyen Vali Yazıcı, vatandaşları dinlemek amacı ile ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Mecidiye Mahallesindeki kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, "İlin Valisi olarak şehir merkezi ve ilçelerimiz kadar kırsal alanlarımıza da aynı özeni gösteriyor, verilen hizmetlerin en kaliteli şekilde sunulması, varsa ortaya çıkan aksaklıkların giderilmesi yolunda titiz bir çalışma yürütüyoruz" dedi.

        Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Vali Yazıcı, devlet olarak halkın her zaman yanında olduklarını söyleyerek, "Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu bizlerin birinci önceliğidir. Vatandaşlarımız mutlu oldukça bizler daha da mutlu oluyoruz. Bizim işimiz halkımıza hizmet yapmak. Amacımız halkımızın sorununu çözebilmek, derdine derman olabilmek" şeklinde konuştu.

        Halkın içine girerek, aldığı tepkilerden son derece memnun olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Fırsat buldukça Balıkesirli hemşehrilerimle bir araya geliyorum. Vatandaşlarımızın arasına girerek onlarla sohbet etmek beni mutlu ediyor. Ayrıca bu sohbetler sırasında sıkıntıları da vatandaşlarımızdan öğreniyorum. Onlar da benim yanlarında olduğumu bilmelerinden dolayı mutlu oluyorlar" dedi.

        Vali Ersin Yazıcı'nın Bigadiç ziyaretine AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu katıldı.

        (HT

        26.01.2018 10:29:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa