Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent Yelkenci Turnuvası sona erdi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa futboluna uzun yıllar başarıyla hizmet eden ve geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Bülent Yelkenci için Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübünün düzenlediği Bülent Yelkenci 2006 (U12) doğumlu ilçeler futbol turnuvası Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde yapıldı. Turnuvada tüm takımlar şampiyon ilan edilirken genç futbolcular birbirleriyle de kaynaştılar.

        Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Bülent Yelkenci Futbol Turnuvasında yüzlerce sporcuyu ve aileyi bir araya getirdi. Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde düzenlenen Bülent Yelkenci ilçeler Futbol Turnuvasına Soma Zafer Spor, Kırkağaç Acar İdman Yurdu, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Salihlispor, Alaşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor, Saruhanlı Belediyespor, Akhisar Belediyespor, Gölmarmaraspor ve Kula Gençlik Spor Kulübü katıldı. Turnuvaya Bülent Yelkenci'nin eşi, çocukları ve kardeşi de katıldı. Yelkenci'nin eşi Kamuran Yelkenci, çocukları, Simge Yelkenci, Fatma Yelkenci ve kardeşi Levent Yelkenci katıldı. Yelkenci ailesi oldukça duygu dolu anlar yaşadı. Bülent Yelkenci futbol turnuvasında mücadele eden takımlara plaket ve başarı belgesi takdim edildi. Turnuva maçlarını yakından takip eden Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı sorumlusu Özcan Nalbantlar ve Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı turnuvaya katılan takımlara plaket ve başarı belgesi verdiler. Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, düzenledikleri Bülent Yelkenci Futbol Turnuvası ile ilgili yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan, Bülent Yelkenci Manisa futboluna uzun yıllar başarıyla hizmet etmiş ve birçok yetenekli genci Manisa ve ülkemiz futboluna kazandırmıştı. Yeni neslin Bülent Yelkenci ismini tanıması amacıyla böyle bir turnuva düzenledik. Ayrıca bu turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak yetenekli gençleri görme imkanı bulduk. Bu turnuvalarda bizlere maddi manevi büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz" dedi. Turnuva sonrasında Bülent Yelkenci'nin ailesine plaket takdim edildi.

        (ÖND-Y)

        25.01.2018 17:53:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa