Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıcaoğlu'dan eski meclis üyelerine vefa

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede görev yapmış önceki dönem İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerine plaket takdim etti.

        Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesinin kurulduğu 1934 yılından bu yana görev yapmış ve halen hayatta olan geçmiş dönem İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Duygu dolu anların yaşandığı programa toplam 61 davetli katıldı.

        Kavak Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen programda belediyenin çalışmalarına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim eden Başkan Sarıcaoğlu, "İlçemize hizmet eden ve halen hayatta olan meclis üyeliği yapmış değerli ağabeylerim ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Amacımız bir olalım birlikte olalım istişare halinde olalım. Güzel ilçemize kim ne yaptıysa Rabb'im onlardan razı olsun. Yıllarda geçse asırlarda geçse yapılan çalışmalar, hizmetler ve iyilikler asla unutulmaz. Siz değerli büyüklerimizden aldığımız bu kutsal bayrağı bizden sonraki gelecek nesillere en iyi şekilde taşıyıp teslim edebilmenin azmi ile çalışmalarımıza özenle devam ediyoruz. Bugün burada olan siz değerli büyüklerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Rabb'im hepinize sağlık ve uzun ömür versin. Ahirete intikal etmiş değerli büyüklerime de rahmet eylesin" dedi.

        Duygusal anlar yaşandı

        Programda Kavak'ta meclis üyeliği yapmış ve halen hayatta olan bundan 45 yıl önce meclis üyeliği yapmış kişiler plaketlerini Başkan Sarıcaoğlu'dan alırken duygu dolu anlar yaşadılar. Böylesine güzel bir organizasyonu düzenlediği için Sarıcaoğlu'na teşekkür eden eski meclis üyeleri şunları söylediler: "Vefa eden vefa bulur. İlçemizdeki değişimi ve gelişimi görmemek imkânsız. Çalışkan bir belediye başkanına sahip olmanın yanı sıra vefalı bir başkana da sahip olmak bizler için çok gurur verici bir şey. Rabb'im yolunu ve bahtını açık etsin. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. Bizleri unutmayıp onure ettiği için Başkanımıza teşekkür ediyoruz."

        Programın sonunda Sarıcaoğlu toplantıya katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

        (SAM-SLH-Y)

        25.01.2018 15:03:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa