Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar tatilin tadını buz pistinde çıkarıyor

        (Fotoğraflı)

        Emre Gülle

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Kongre Meydanı'na kurulan buz pistinde çocuklar tatilin tadını çıkarıyor.

        Lüleburgaz Belediyesi tarafından 2008 yılından bu yana her yıl açılan buz pisti 45 gün boyunca dört yaş ve üzeri bütün vatandaşlara hizmet veriyor. Eğitmenlerin de eşlik ettiği buz pistinde çocuklar eğlenerek, kayak yapmayı öğreniyor.

        "Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur, her şey onlar için"

        Çocukların mutluluğu için her şeyi yaptıklarını belirten Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, "Buz pisti çocuklar tatile girmeden bir hafta önce kuruluyor ve 45 gün boyunca devam ediyor. Çocuklarımız uzun yıllardan beri her sene kurulan bu buz pistinde eğleniyorlar. Her yıl buz pistinin kurulu olduğu sürece, Rusya'dan bir gösteri grubu gelip gösteriler sunarak hem Lüleburgaz halkına hem çocuklara bir eğitim vermiş oluyorlar. Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur, her şey onlar için" dedi.

        "Yarıyıl tatilini böyle geçiriyoruz"

        Yarıyıl tatilini kurulan buz pistinde eğlenerek geçirdiğini belirten Merve Yılmaz, "Lüleburgaz'da böyle bir şeyin olması çok güzel. Hem fiyatı da uygun, 3 TL herkesin gelebileceği bir bütçede. Herkes buraya gelip 15 tatilini geçiriyor. Herkes gelip kayıyor burada 15 tatilimizi böyle geçiriyoruz, çok mutluyuz. Çok yararlı bir şey kim isterse gelip kayabiliyor ama tabi yaş sınırı var çok küçük arkadaşlarımız gelemiyor ama onlar da büyüdüklerinde gelebilirler" dedi.

        Çocuğunu kayması için buz pistine getiren Cansu Özkul, "Çok güzel, tatilde çocuklar eğleniyorlar burada. Sonuçta çok bir şey de değil 3 TL verip kaymayı öğreniyorlar. Çok güzel, zevkli, çocuklarımız eğleniyor" ifadelerini kullandı.

        (EG-MK-Y)

        25.01.2018 12:27:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa