Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşova MYO'ya yeni yatırım

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik

        AMASYA (İHA) - Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulu'na(MYO) tahsis edilen alana yemekhane, kantin ve konferans salonu projesi yapılması kararlaştırıldı.

        Okul binası ile askerlik şubesi arasındaki hazine arazisine ait arsada oluşturulacak projeye ilişkin açıklama yapan okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Demir, "2016 metrekare olarak yatırım programına alınan proje kapsamında 500 metrekare yemekhane, 500 metrekare kantin ve bin 016 metrekare genişliğinde 300 kişilik konferans salonu yer alacaktır" dedi.

        Projenin tanımın toplantısına katılan Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, ilçede halkın da kullanabileceği bir konferans salonunu bulunmadığından dolayı konferans salonunun proje içerisinde yer almasının önemine değindi.

        Toplantıda bulunan Taşova Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan da yüksekokulun gelişimine yönelik her projeye destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

        Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Polat ile Üniversite Genel Sekreteri Hasan Özyurt da katıldı.

        (MÇ-SLH-Y)

        24.01.2018 15:13:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa