Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebzeli çocuklara Karne Şenliği'nde sihirbazlık gösterisi

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi tarafından Karne Şenliği kapsamında düzenlenen sihirbazlık gösterisinde Gebzeli çocuklar stres attılar.

        Gebze Belediyesi tarafından çocukların yarıyıl tatillerini dolu dolu geçirmeleri için düzenlenen Karne Şenliği, birbirinden çeşitli programlarla sürüyor. Karne Şenliği kapsamında Türkiye'nin en yetenekli sihirbazlarından Sihirbaz Mesut, Gebzeli çocuklar için gösteri yaptı. Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda eğlenceli anlar yaşayan çocuklar, kendileri için özel hazırlanan programda jonglör, sihirbaz ve tek tekerlekli bisiklet şovu gösterileriyle vakit geçirdiler.

        Çocukların eğlenceli dakikalar geçirdiği Karne Şenliği programlarında özel ikramlarda da bulunuluyor. Gösterileri büyük bir ilgi ile izleyen Gebzeli çocuklara; pamuk şekeri, patlamış mısır ve Osmanlı macunu ikram ediliyor. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Karne Şenliği programı 28 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek.

        (MK-İÇ)

        24.01.2018 14:14:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa