Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Genç, CHP'li kadınları ağırladı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Nafiye Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

        Geçtiğimiz günlerde kongre sürecini tamamlayıp göreve gelen CHP Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nafiye Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Turgay Genç, siyasette kadınların gücünü çok önemsediğini söyleyerek, "Hayatın her alanında çok değerli olan kadınlarımız siyasette de önemlidir ve söz sahibi olmalıdır. Sizlerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve çalışmalarınızda başarılan dilerim" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.01.2018 14:11:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa