Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sason'da yapılan asma köprüler hizmete açıldı

        (Fotoğraflı)

        Ekrem Aktaş

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason ilçesinden geçen Sason Çayı üzerinde bulunan Ergünü, Çayırlı ve Çalışırlar köylerinde yapımı tamamlanan 3 asma köprü hizmete açıldı.

        Sason Kaymakamlığından köprülerin hizmete açıldığına dair açıklama yapıldı. Açıklamada, "Sason Çayı civarında bulunan köylerimizde yaşayan öğrencilerin geçiş güzergahları dikkate alınarak eğitim öğretimin aksamaması ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımlarının daha sağlıklı bir şekilde sağlayabilmeleri için son derece önemli olan noktalara yapılan asma köprüler hizmete açılmıştır" denildi.

        Konu ile ilgili Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Serdar Şahin de bir açıklama yaptı. Şahin, "Kaymakamımız Ökkeş Beyaz'ın hassasiyetle üzerinde durduğu, yapımı konusunda gayret sarf ettiğini ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımlarının daha sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için gerekli tüm tedbirleri almaya çalışıyoruz. İlçemize yeni yapılan bu asma köprüler ile köylerimizin uzak mahallelerinde bulunan vatandaşlarımızın ulaşım sorunu büyük ölçüde giderilmiş oldu. Bunların dışında Ergünü köyünde bulunan ve 2007 yılında yapılan 72 metre uzunluğundaki asma köprünün de gerekli onarımları yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

        (EA-AKK-Y)

        24.01.2018 14:10:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa