Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz: "Asırlardır devam eden sorunları bir bir çözüyoruz"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Vezirköprü ilçesinde temaslarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe ayrımı yapmadıklarını, asırlardır devam eden sorunları bir bir çözdüklerini söyledi.

        İlk olarak Vezirköprü Belediyesini ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçede yapılan yatırımları sürekli olarak takip ettiklerini belirterek, "Vezirköprü Belediyemiz ile ortak çalışmalar yaparak asırlardır süre gelen sorunları bir bir çözüyor kentimizi geleceğe hazırlıyoruz. Samsun için her şeyi yapmaya hazır bir ekiple gece-gündüz çalışıyoruz. Vezirköprümüzü Bafra'dan, Havzamızı İlkadım'dan kesinlikle ayırmıyoruz. Herkese eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz" dedi.

        Ardından AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı'na geçen Yılmaz, teşkilatlar ile her zaman uyum içinde çalıştıklarını belirterek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yılmaz, "Samsun bir yatırım yağmuru içerisinde yoluna devam ediyor. 'Büyük Millet Büyük Güç Hedef 2023' diyerek çıktığımız bu kutlu yürüyüşün ana temellerinden en önemlisi millete hizmet aşkımız olmuştur. Bu hizmetleri milletimize kazandırmamızda şüphesiz en önemli etken değerli teşkilatlarımız olmuştur. Teşkilatlarımız ile her zaman birlik ve beraberlik içinde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner'i de ziyaret eden Başkan Yılmaz, Altıner ile bir süre sohbet etti. Daha sonra eski Vezirköprü Belediye Başkanı Bekir Özata'ya hasta ziyareti gerçekleştiren Başkan Yılmaz, ziyaret sonrası sahada incelemelerine devam etti. Başkan Yılmaz'a ilçe temasları sırasında Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ve beraberindekiler eşlik etti.

        (SAM-SLH-Y)

        24.01.2018 14:09:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa