Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaahmetli Aşireti'nden Mehmetçiğe destek

        (Fotoğraflı)

        Satuk Buğra Güney

        HATAY (İHA) - Hatay'da, Karaahmetli Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şaban Doğru, Zeytin Dalı Harekatı'nda Mehmetçiğe sonuna kadar destek olacaklarını söyledi.

        Doğru, derneğin yöneticileriyle birlikte yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nda Mehmetçiğin zaferle çıkması için dua ettiklerini belirterek, "Reyhanlı, Kırıkhan, Dörtyol, Kozkalesi, Açıkdere ve Üzümdalı mahallerinde yaşayan Karaahmetli Aşireti mensupları olarak her hal ve her şartta devletimizin, ordumuzun yanında olduğumuzu beyan ederiz. Ordumuzun gerçekleştirmiş olduğu Afrin'deki Zeytin Dalı Operasyonu'nda Mehmetçiğimizin zaferle çıkması için dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Karaahmetli Aşireti annelerimiz bizleri bu günler için doğurdu, Karaahmetli Aşireti'ndeki babalarımız bizleri bugünler için besledi. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışı ile vatanımızın ve milletimizin bütünlüğünü korumak adına Karaahmetli Aşireti olarak devletimizin vereceği her türlü göreve hazır ve nazır olduğumuzu açıklamak isterim" dedi.

        (BGY-Y)

        24.01.2018 14:07:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa