Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bir yılda 106 bin kişiye hizmet verdi

        (Fotoğraflı)

        Mefail Akçatepe

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin 2017 yılında 105 bin 935 kişiye hizmet verdiği bildirildi.

        Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Hüseyin Topcuoğlu, merkezlerinin 23 Şubat 2015 tarihinde yaklaşık olarak bin 500 metrekare kapalı alana sahip eski ve kiralık bir binadan 3 bin 142 metrekarelik çalışma alanına sahip yeni hizmet binasına taşındığını hatırlattı. Dt. Topçuoğlu, "Burada ilk önce 15 Diş Hekimi ile hizmet verilmeye başlanmış olup hemen akabinde yeni gelen atamalar ile uzun süreden beri 19 hekim ile hizmet verilmeye devam edilmektedir. Başta Kırklareli halkı olmak üzere çevre illerden ve köylerden gelen hastalara toplamda 82 personel ile güvenli ve kaliteli bir şekilde ağız ve diş sağlığı hizmeti sunulmaktadır. Kırklareli ağız ve diş sağlığı merkezi açıldığından bugüne kadar hizmet alanıyla ilgili olarak hep daha iyi olmayı hedeflenmiştir. Bu hedef doğrultusunda yeni fikirler ve düzenlemeler hayata geçirilmiştir dedi.

        Yeni hizmet binasında öncelikle hastalara daha iyi bir hizmet sunabilmek, hasta ve çalışan güvenliğini ve memnuniyetini sağlamak adına poliklinik ve diğer birimlerin planlamasının da yapıldığını belirten Dt. Topcuoğlu, şunları kaydetti:

        "Merkezimizde, çocukların diş hekimi korkularını önlemek amacıyla, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Diş Hekimimi Seviyorum Projesi gerçekleştirilmiştir. Merkezimizi ziyaret eden binden fazla anasınıfı çocuğuna, oyunlar eşliğinde ağız ve diş sağlığı muayenesi ve flor uygulaması yapılmıştır. Merkezimizde Şubat 2015 tarihinden itibaren ek mesai uygulamasına geçilmiştir. Bu sayede çalışan hastalara Salı ve Perşembe günleri mesai saatleri dışında da hizmet sunulmaktadır. Merkezimizde ortodonti ve çene cerrahisi dışında tüm diş hekimliği hizmetleri verilmektedir. Bu hizmetlerin sunumu için tüm alt yapı ve sistemler mevcut olup alet ve cihaz eksiği bulunmamaktadır."

        Dt. Hüseyin Topcuoğlu, Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin 2014 yılında 44 bin 60, 2015'te 82 bin 720, 2016'da 96 bin 914 ve 2017 yılında ise 105 bin 935 kişiye hizmet verdiğini kaydetti.

        (MA-MEF-Y)

        24.01.2018 14:00:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa