Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demirkol'dan STK ve esnaf ziyareti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı Esnaf Odaları ve Dernekleri ziyaret etti. Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla da görüşen Demirkol, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Her fırsatta esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Demirkol, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinliyor. Haliliye Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları da aktaran Demirkol, taleplere ise anında yanıt veriyor. Demirkol esnaf ziyaretinin ardından Kunduracılar Dernek Başkanlığını ziyaret etti. Kunduracılar Dernek Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Remzi Akgül'ü ziyaret eden Demirkol, "Esnaf odaları esnafımızın çalışma imkanlarını kolaylaştırmak ve çalışmalarını belirli prensipler dahilinde yapmalarını sağlamak amacıyla kurulmuş sivil toplum kuruluşlarıdır. Bu bakımdan hem esnafımızın çalışma hayatını kolaylaştırmak hem de vatandaşlarımızın daha rahat hizmet almalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yapmaktadırlar. Bizde Haliliye Belediyesi olarak esnafımıza en iyi şekilde hizmet verebilmesi için Belediyenin hizmetlerinde esnafımızın hizmetine sunuyoruz. Ahiliğin devamı olan bu esnaf odalarımızın inşallah esnafımıza hayırlı helal kazançlar temin etmesi noktasında kolaylık göstereceklerdi öncülük yapacaklarına inancımız tamdır. Bu vesile ile kongresini yapmış olan Kunduracılar Odası Başkanımızı ziyaret ettik. Oda esnafına saygılarımızı sevgilerimizi sunuyoruz" dedi. Kunduracılar Dernek Başkanı Mustafa Remzi Akgül ise ziyareti nedeniyle Başkan Demirkol'a teşekkür etti. Demirkol, daha sonra Tuhafiyeciler ve Bujitericiler Odasını ziyaret etti. Oda başkanı ve yönetimi ile görüşen Demirkol, "Esnaf odaları ziyareti kapsamında Tuhafiyeciler ve Bujitericiler Odası Başkanı Hüseyin Çadırcı ve yönetimini ziyaret ettik. Başkanımız ve yönetimi yeni kongrede güven tazeleyerek görevlerine devam etme anlayışı içerisinde yeniden seçildiler kendilerini tebrik ediyorum. Esnafımızın hayatını kolaylaştırmak için, aynı şekilde bu esnafımızdan hizmet alan bu esnafımızın müşterisi olan vatandaşlarımızın da hizmet almasını kolaylaştırmak ve onlara en iyi şekilde hizmet almaları konusunda yapacakları çalışmalarda biz esnafımızın yanındayız. Halkımızın huzuru için, halkımızın güveni, halkımızın huzurlu bir şehirde yaşadığını hissetmesi için esnafımızla beraberiz" dedi.

        Tuhafiyeciler ve Bujitericiler Odası Başkanı Hüseyin Çadırcı ise Demirkol'un sürekli esnafın yanında olduğunu ve çok sık esnaf ziyareti yaptığını anımsatarak kendisine teşekkür etti.

        Demirkol esnaf odaları ziyareti kapsamında son olarak Şanlıurfa Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Oda Başkanlığını ziyaret etti. Kongre ile başkanlığa yeni seçilen Emin Fenerli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Demirkol, "Esnaf teşekkülleri ziyaretlerimiz dahilinde Şanlıurfa Elektrik ve Radyo teknisyenleri odasını ziyaret ettik. Yeni seçilen oda yönetimiz Emin Fenerli başkanlığında teşekkül etmiştir. Emin Fenerli Başkanlığındaki oda yönetimimize başarılar diliyorum tebrik ediyorum ve başarılarının artarak devamını diliyorum" dedi.

        Şanlıurfa Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Oda Başkanı Emin Fenerli ise Başkan Demirkol'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

        (Şİ-SD-Y)

        24.01.2018 13:53:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa