Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlerden 'kritik' toplantı

        (Fotoğraflı)

        Sevban Sevkal

        BATMAN (İHA) - Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi koordinesinde kısa zamanda 40 kitap okuma halkasıyla 500 kişiye ulaşıldı.

        Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi koordinesinde kısa zamanda 40 kitap okuma halkasıyla 500 kişiye ulaşıldı. Hedeflerinin 2018 yılı içinde 40 olan kitap okuma halkalarını 100'e çıkartıp, bin 500 kişiye ulaşmak olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, merkez ve ilçelerle koordineli bir şekilde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

        "Batman'da herkes okumalı"

        Batman'da 7'den 77'ye herkesin okuması gerektiğini belirten Eren, "Batman ve ilçelerle birlikte 40 halka ve yaklaşık 500 gencimizle Kitap okuma halkalarımız devam ediyor. Her ay bu halkalarımıza yeni kitaplar verip ay sonunda kitap kritiği için toplanıyoruz. Gençler okudukları kitaplar üzerine tahlil yapıyorlar. Alanda uzman kişilerle kitap hakkında tavsiyelerde bulunuyorlar. En son okuma Kitap Okuma Halkasının kritiği kitabı Ali Fuad Başgil'in, 'Gençlerle baş başa' kitabının kritiğini KYK İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk'in konuğu olarak yaptık. Özperk gençlere kitap okuma tavsiyelerinde bulundu. Gençliğin önemine değindi ve hayata dair nasihatlerde bulundu. Hedefimiz halkalarımızı genişleterek 40 olan halkalarımızı 100'e çıkartıp en az bin 500 genci bu halkalara katmaktır. Kitap Okuma Halkaları etkinliğimiz devam edecektir" ifadelerinde bulundu.

        Yapılan kitap okuma halkaları etkinliğine Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, gençlik liderleri, gençlik merkezi üyeleri ve gönüllü gençlerin katılım sağladı.

        (SS-MP-Y)

        24.01.2018 13:34:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa