Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite öğrencilerinden Ezidi çocuklara hediyeler dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Sakar

        BATMAN (İHA) - Batman üniversitesi öğrencileri olan Batman Genç Gönüllüler Platformu Ezidi kampını ziyaret ederek ailelere moral verip çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

        Savaştan kaçıp Batman'ın Beşiri ilçesi Uğurca Köyünde çadırda kalan Ezidi aileleri ziyaret eden Genç Gönüllüler Platformu çocuklara top, boyama kitabı, kalem hediye ederek sinema keyfi yaşattı. Aileleri de ziyaret eden Genç Gönüllüler Platformu Ezidi ailelerin yaşadıkları sorunları dinledi. Batman Genç Gönüllüler Platformu adına bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen Genç Gönüllüler Platformu üyesi Yasin Gitmez, "Ezidi ailelerine birkaç kez daha destekte bulunmuştuk. Aileleri her zaman ziyaret edeceğiz. Çocuklar eğlendi, sevindi" dedi.

        (HS-MP-Y)

        24.01.2018 13:25:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa