Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görele konulu şiir yarışması

        (Fotoğraflı)

        Bekir Öztürk

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Görele İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kapsamında Görele Belediyesi ve Görele Şair ve Yazarlar Derneği işbirliğiyle Görele konulu şiir yarışması düzenlendi.

        Yarışmaya gönderilecek şiirlerde Görele'nin doğal güzellikleri, kültürel ve sanatsal yapısıyla kahramanlıkları konu edilecek. Görele konulu şiir yarışması şiir yazan herkese açık olacak ve ilçe dışından da katılım olabilecek.

        Yarışmayla ilgili bilgi veren Görele Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Nihat Öztürk, "Görele'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dolayısıyla Görele Belediyesi'nin desteğiyle düzenlediğimiz şiir yarışmasına ölçülü ve serbest tarzda yazılan şiirlerle şiir yazan herkes katılabilecektir. Şiirler bilgisayarla yazılacak ve elektronik posta yoluyla nihatozturk28@hotmail.com adresine gönderilecek. Derece alan eser sahiplerinin ödülleri 13 Şubat Görele'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Törenleri sırasında verilecektir. Son katılım tarihi 5 Şubat 2018 saat 17.00 olarak belirlenmiştir" dedi.

        Görele Belediyesi ve Görele Şair ve Yazarlar Derneği'nin düzenlediği Görele konulu şiir yarışmasına yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

        (BÖ-ÖS-Y)

        24.01.2018 13:19:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa