Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar yarıyıl tatilinde ücretsiz yüzüyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulları'nın yüzme kursundan yaz tatili boyunca faydalanan çocuklar, yarıyıl tatilinde de ücretsiz yüzüyor.

        Yarı yıl tatili boyunca öğrencilere Anadolu Oyuncak Müzesi'ni ücretsiz gezme imkanı sunan Kepez Belediyesi, tüm çocukları da ücretsiz yüzme kursuna bekliyor. Antalya'nın İlk Olimpik Yüzme Havuzu olan Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzundan yaz tatili boyunca faydalanan öğrencilere 15 günlük yarıyıl tatili boyunca ücretsiz yüzme kursu verilecek.

        Hem yüzüyor, hem eğleniyorlar

        Yaz ve kış aylarında yılın 12 ayı yüzme sporu faaliyetlerinin sürdürüldüğü Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzunda çocuklar yüzme öğrenip gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. Aynı zamanda yetenekli olan öğrenciler de Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün yüzme alt yapısına kazandırılıyor.

        Yetenekler keşfediliyor

        Çocukları yarıyıl tatilinde yüzmeye davet eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, "Küçük yaşlarda spora kazandırdığımız çocuklarımız için sürekli çalışarak her anı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Tatil boyunca evlerinde sıkılmamaları için onları yüzme sporu yapmaya davet ettik. Katılım gösteren çocukların arasından da yetenekli olanları spor kulübümüzün alt yapısına kazandırarak, gelecekte iyi bir sporcu olacaklarını ve ülkemizi iyi temsil eden bireyler haline dönüşeceklerini biliyoruz. Tek amacımız bugünün gençlerini geleceğe güçlü bir şekilde taşıyabilmek" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.01.2018 13:18:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa