Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuruçeşmeli muhtarlar eski CHP İl Başkanının iddialarını yalanladı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Kuruçeşme'de bulunan 4 mahalle muhtarı, CHP eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım'ın yerlerinden çıkartılacağına dair iddialarına cevap verdiler.

        İzmit Kuruçeşme Semti Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel, Hatipköy Mahalle Muhtarı Ali Yılmaz, Doğan Mahalle Muhtarı Metin Günaydın ve Akpınar Mahalle Muhtarı Ali Obuz, CHP eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım'ın muhtarların yerlerinden çıkartılacağına dair iddialarına cevap vererek, "Kimse bizi yerimizden çıkartmıyor. Biz eski yerimizde halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz" dediler.

        CHP eski İlçe Başkanı Selman Yıldırım'ın iddia ettiği gibi yerlerinden çıkartılmalarının söz konusu olmadığını söyleyen muhtarlar, "Bulunduğumuz bina eskiden İzmit Belediyesi'ne aitti. İzmit Belediyesi binayı borçlarına karşılık SGK'ya verdi. Sigorta kurumu yetkilileri de bizlere gelerek durumu ilettiler. Bizler de İzmit Belediyesi ile görüştük, kira bedelini İzmit Belediyesi SGK'ya ödeyecek ve bizler de yerimizde kalmaya devam edeceğiz. Kimse bize bulunduğumuz yeri boşaltın demedi" şeklinde konuştular.

        (MK-GY-Y)

        24.01.2018 12:47:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa