Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Saraoğlu: Odalar arası işbirliği Gediz'i daha ileri noktalara taşıyacak

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendisini ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, odalar arası işbirliğinin Gediz'i daha ileri noktalara taşıyacağını söyledi.

        Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret etti.

        Sohbet havasında geçen ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı da eşlik etti. Başkan Ali Osman Sunar, odaları ve üyeleri hakkında Belediye Başkan Saraoğlu'na kısa bilgiler verdi.

        Odalar arası işbirliğinin Gediz'i daha ileri noktalara taşıyacağını belirten Başkan Saraoğlu, Gediz için her konuda işbirliğine açık olduklarını, bu doğrultuda istişarelere önem verdiklerini vurguladı.

        Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne, 3. Sanayi sitesi hakkında bilgiler veren Saraoğlu, ilçede sanayi sitesinde yaşanılan işyeri sıkıntısının çözülmesi ve sanayi sitesinin geliştirilmesi amacıyla 3. Sanayi sitesi taslak çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

        Başkan Saraoğlu, Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ziyaretleri için teşekkür ederek, yeni yönetimin ilçe için hayırlı olması dileğinde bulundu.(EFE)

        24.01.2018 12:33:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa