Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Narko Adana Elçi Projesi'ne Büyükşehir'den destek

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi'nde görevli zabıta ve temizlik personeline Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görevli uzmanlar uyuşturucuyla mücadele eğitimi verdi.

        Adana'da uyuşturucuyla mücadelede yerel yönetimlerle ortak çalışmayı amaçlayan "Narko Adana Elçi Projesi" kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi'nde görevli zabıta ve temizlik personeline eğitim verildi. Eğitim seminerinin açılışında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ramazan Akyürek, zabıta ve temizlik ekipleri başta olmak üzere tüm Büyükşehir personelinin duyarlılığı ile güvenlik güçlerinin kentte çok etkin bir mücadele yürüteceğine inandığını belirtti.

        Gönüllü elçilere eğitim

        Adana Emniyet Müdürlüğü'nün koordinesinde başlatılan Narko Adana Elçi Projesi'nin paydaşı Adana Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nde görev yapan personeline ilk eğitimi verdi. Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü'nce Adana Kültür Sanat Merkezi'nde (Tarihi Kız Lisesi) düzenlenen eğitim seminerine Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, daire başkanları, bürokratlar, zabıta ve temizlik personeli katıldı.

        Uyuşturucu en büyük tehlike

        Seminerin açılışında konuşan Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana Valiliği himayesinde Adana Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen Narko Adana Elçi Projesi'nin paydaşı olmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

        Uyuşturucu ve madde bağımlılığının toplumların ve ailelerin en büyük tehlikesi olduğunu vurgulayan Başkan Vekili Ramazan Akyürek, zabıta ve temizlik görevlilerine "Uyuşturucudan önce kendinizi, sonra çocuklarınızı ve ailenizi, ardından kentimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı koruyun" dedi.

        Topyekün mücadele

        Uyuşturucu maddelerin zararları hakkında vatandaşları bilgilendirmek, bilinçlendirmek, farkındalık oluşturmak ve topyekün mücadele amaçlayan Narko Elçi Adana Projesi'nde belediye personeline büyük görevler düştüğünün altını çizen Başkan Vekili Akyürek, " Sizler, toplumların en büyük tehlikesi olan uyuşturucuyla mücadelede alanında artık gönüllü elçilersiniz. Bu zehirden çocuklarımızı, gençlerimizi korumak için eğitimlerle nasıl bir hareket tarzını geliştireceğinizi öğreneceksiniz. Güvenlik güçlerimize bilgi akışını sağlama refleksini ortaya koyacaksınız. Sizlerin bilinçli desteğiyle kentimizde uyuşturucunun kökünü kazımakta çok olumlu sonuçlar alınacağın inanıyorum" diye konuştu.

        Açılış konuşmalarının ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli uzmanlar, zabıta ve temizlik görevlilerine projenin amaçlarına yönelik eğitim verdi.

        (ELF-Y)

        24.01.2018 12:33:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa