Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KUDAKA yönetim kurulu toplantısı Bayburt'ta yapıldı

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 95. Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Bayburt'ta gerçekleştirildi.

        KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen'in, Ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetlerine ilişkin olarak Yönetim Kurulu üyelerine yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından Vali Azizoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda;

        29 Aralık 2017 tarihinde ilan edilen KUDAKA 2017 Yılı Mali Destek Programları değerlendirildi. Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde kamu kurumları ve özel sektör işletmelerinden bölgeye katkı sağlayacak nitelikte projelerin beklendiği vurgulandı.

        Bayburt Valiliği'nde düzenlenen toplantıya, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayati Gürkan, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan katıldı.

        (BK-AT-Y)

        24.01.2018 11:48:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa