Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adalet ve Demokrasi Haftası'nda konferans

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şubesi, Adalet ve Demokrasi Haftası'nda konferans düzenliyor.

        Muratpaşa Belediyesi ve ADD Antalya Şubesi, gazeteci-yazar Uğur Mumcu'nun katledildiği gün 24 Ocak'ta başlayan ve Prof. Dr. Muammer Aksoy'un öldürüldüğü 31 Ocak'a kadar devam eden 'Adalet ve Demokrasi Haftası'nda "Uyan Gazi Kemal" başlığıyla konferans düzenleyecek.

        Konferansta CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, çeşitli yayınevleri ve Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı'nda yayın yönetmeni olarak çalışan, Dil Derneği'nin kurucuları arasında yer alan ve "Uğur Olsun! Bir Devrimcinin Öyküsü" kitabının yazarı Sevgi Özel ve Balyoz, Ergenekon ve Poyrazköy davalarında birçok sanığın avukatlığını üstlenen Hüseyin Ersöz konuşmacı olarak yer alacak.

        Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda 27 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek konferans saat 14.00'de başlayacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.01.2018 11:39:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa