Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Zeytin Dalı Harekatı'na karşı terör örgütünü öven 9 kişi gözaltına alındı

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te sosyal medya hesaplarından 'Zeytin Dalı Harekatı'na karşı terör örgütünü övmek amacıyla paylaşım yapan 9 kişi gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 'Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto etmek amacıyla bazı kişilerin, sosyal medya hesaplarından halkı kin ve nefrete sürükleyerek infial ve kaos ortamı oluşturmayı amaçlaması, terör örgütüne destek vererek, örgüt adına eylem yapılması yönünde çağrı ve telkinlerde bulunanlara yönelik operasyon başlattı. Belirlenen ev ve iş yerlerine düzenlenen operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı. Ayrıca yapılan aramalarda, 2 av tüfeği ile belli miktarda fişek, örgütsel içerikli doküman, yasak yayınlar ve dijital materyaller ele geçirildi.

        (BB-HA-Y)

        24.01.2018 11:34:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa