Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Niyazi Tezcan: Ordumuz İnşallah bu operasyonla şer odaklarının planlarını bozacak

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Türk Silahlı Kuvvetlerince hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak maksadıyla, önemli bir operasyon devam ettiğini belirten Tezcan, ''Ordumuz İnşallah bu operasyonla şer odaklarının planlarını bozacak. Sonuna kadar haklı olduğumuza inandığımız bu operasyonda Mehmetçiğimizin bu operasyonu başarıyla tamamlayacağından hiçbir şüphe ve endişem bulunmamaktadır. Dünyanın en güçlü ve bilinçli hareket kabiliyetine sahip kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kayıp vermeden zafer haberleriyle dönmesini bütün kalbimle diliyorum. Türk milleti her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda yine tek ses ve tek yürek olmuştur. Bu birlikteliğe her zamankinden bugün daha çok ihtiyacımız var. Ülkemizde iktidar ve muhalefet tüm siyasi partilerimizin birlikte hareket etmesi ayrı bir sevinç kaynağıdır'' diye konuştu. (YD-EFE)

        24.01.2018 10:08:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa