Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüpsultan esnafı hijyende 'mükemmelleşiyor'

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüpsultan'da hayata geçirilen "Hijyende Mükemmellik" projesi ile ilçede bulunan işletmelerin hijyen durumları denetlendi.

        Eyüpsultan Belediyesi ile bir şirketin ortaklaşa başlattığı "Hijyende Mükemmellik" projesi hayata geçirildi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve şirket Genel Müdürü Melike Koçoğlu tarafından imzalanan protokolle, ilçede bulunan işletmelerin hijyen durumları denetlendi.

        Proje kapsamında, Eyüpsultan'da bulunan altı işletme eğitimi başarıyla tamamladı ve "Hijyende Mükemmellik" sertifikası almaya hak kazandı. Ayrıca işletmeler plaketle de ödüllendirilecek.

        Tüketicilere hijyenik hizmet

        Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın konuyla ilgili açıklamasında, "Hijyen önemli bir alan. Tüketicilerin en çok önemsediği şey temizlik. Yani siz ne kadar kaliteli ne kadar leziz bir ürün ortaya koyarsanız koyun, hizmetiniz çok kaliteli ve çok hızlı da olsa eğer hijyen noktasında eksiğiniz varsa hiçbir şansınız yok. Hijyeni çok önemsiyoruz, estetiği çok önemsiyoruz, sunumu çok önemsiyoruz" dedi.

        (HB-MK-Y)

        23.01.2018 17:35:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa