Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PTT ile Bilecik Giyim ve Mensucat Odası arasında indirimli kargo anlaşması

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı ile Bilecik Giyim ve Mensucat Odası arasında yapılan anlaşmada oda üyeleri artık yüzde 50 indirimli karga gönderecek.

        Bilecik Giyim ve Mensucat Odası'nda oda başkanı Haşim Balcı ile PTT İşletme Birim ve Pazarlama Sorumlusu Abdulaziz Çivik arasında yapılan anlaşmada oda üyeleri artık yüzde 50 indirimli karga gönderecek. Yapılan anlaşma hakkında bilgi veren Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, PTT Başmüdürü Serhat Bozkur'e teşekkür ederek, "PTT son zamanlarda kurum, oda ve şirketlerle indirimli kargo anlaşması yapıyor. Bunlar genelde yüzde 20 ile yüzde 30 arasında değişiyor. Biz oda olarak bunu yüzde 50'ye çıkardan. Bu da odamızın üye fazlalığından dolayı. İlk defa Bilecik'te bu kadar indirim uygulandı. Bizlerde oda üyelerimiz olarak bizlere yapılan bu jest sonrası tüm kargolarımızı PTT kargo ile göndereceğiz. Bugün burada PTT İşletme Birim ve Pazarlama Sorumlusu Abdulaziz Çivik abimizle birlikte bir anlaşma imzaladık. Bu anlaşma odamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (CKT-Y)

        23.01.2018 17:14:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa