Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Otobüs şoförlerine 'Öfke kontrolü' eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi, ilçede toplu taşımacılık yapan Halk Otobüsü şoförlerine yönelik, 'Öfke Kontrolü ve İletişim Konulu Eğitim Semineri' düzenledi.

        Kdz. Ereğli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Levent Tigin Kalyoncu'nun da dinleyici olarak katıldığı ilk gün eğitiminde şoförlere, öfke kontrolü ve stres yönetimi başta olmak üzere, zor insanla başa çıkma, kişisel bakım ve imaj yönetimi, kurum kültür uyumu ile müşteri memnuniyeti alanında sunumlar yapıldı.

        Psikolog Sezai Kalafat'ın konuşmacı olarak katıldığı ve ilki bugün gerçekleşen seminer, 10'ar kişilik gruplar halinde 3 ay boyunca devam edecek. Tüm şoförler üçer saat sürecek eğitimin ardından, sınava tabi tutulacak.

        (VK-İÇ)

        23.01.2018 17:03:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa