Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük'ün sahip olduğu potansiyel değerler tanıtılacak

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem - Samet Oğuzhan Doğan

        KARABÜK (İHA) - Karabük'ün sahip olduğu potansiyel değerlerin tanıtılması amacı ile yapılan çalışma düzenlenen etkinlik ile tanıtıldı.

        Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından, Karabük'ün sahip olduğu potansiyel değerlerin daha iyi tanıtılması, markalaştırılması ve kent imajının güçlendirilmesi amacıyla Karabük hediyelik eşya ve markalaşma ile dört mevsim Karabük Belgeseli düzenlenen törenle tanıtıldı.

        100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen törene Karabük Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, belediye başkanları ve daire müdürleri ile BAKKA yetkilileri katıldı.

        Törende konuşan Uluslararası marka ve pazarlama danışmanı Huriye Özener, yapılan çalışmaları slayt eşliğinde anlatarak, " Ön araştırmasının düzgün yapılamadığı Karabük'ün bu konuda geride kaldığını özellikle üreticilerimizin eğitiminin bir parça daha fazla verilmesi gerektiğini gördüm.

        Ahşap işlerimiz çok ön planda ama bununda pazarlamasını yapamıyoruz. Ama biz bunu çok güzel paketlenerek ihracatını yapabiliriz. Ortak bir marka oluşturabilir küçük bir kooperatif kurulabilir. Sofra örtülerimiz var biliyorsunuz. Yurtdışından gelen misafirler çok beğeniyor. Biz bunu pazarlayamıyoruz.

        Kent markaları coğrafi işaretleriyle ilerlemeli. Kadınlarımız satış aşamasına kadar hareket edebilsin. Yaptığımız araştırma sonucunda çok fazla işaretimiz var. İsterim ki bu benim memleketimden çıksın.

        Karabük olarak biz niye duruyoruz. Bir ticari marka olarak değil hep birlikte yapmalıyız. Buraya gelenler kendi evi gibi gelmeli ama buranın Karabüklünün evi olduğunu bilmeli" dedi.

        Etkinlik İsmail Şahinbaş tarafından ele alınan 'Dört Mevsim Karabük' belgeseli ile son buldu.

        (YE-Y)

        23.01.2018 16:40:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa