Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayan Kuaföründen 'Saçım, Saçın Olsun' Projesine Tam Destek

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Kemal Sinan

        ISPARTA (İHA) - Kanser Savaşçıları Derneğinin "Saçım saçın olsun" kampanyası sayesinde yüzlerce gönüllü yaptıkları saç bağışlarıyla kanser hastalarının yüzünü güldürüyor.

        Eğirdir'de projeye destek olan Kuaför Melike Baştok ve çalışanları, "Saçım, Saçın Olsun" projesine tam destek veriyor.

        Saçlar peruk haline geliyor

        "Saçım saçın olsun" kampanyasına destek olan Eğirdirli kuaför Melike Baştok, "Projede yer almayı biz kendimiz istedik. Daha önce müşterilerimizden kestiğimiz saçları çöpe atıyorduk. Bazı meslektaşlarımız kestikleri saçları satıyorlar. Saçların nereye gittiğini ve kimlerin elini geçtiğini bilmiyoruz. Saç dökülmesi kanserde daha çok olduğu için onlara öncelik tanıyoruz. Bütün kematoropi gören hastaların saçları dökülüyor. O yüzden bu projeyi desteklemeyi uygun gördüm. Projenin ismi 'Saçım Saçın Olsun.' Saçını uzun kestirecek olan müşteriye teklif ediyoruz. İşte böyle bir proje var. Bu proje sayesinde sizlerden alınan saçlarla kanserli hastalara peruk yapıyoruz. Ve onlara moral vermiş oluyoruz. Ücret almıyoruz. Saçınız çöpe ve başka yere değil. Sevaba girmek için ya da yarın bizim başımıza da gelebileceğini düşünmek gerek. Biz de bu kampanyaya destek oluyoruz" dedi.

        (AKS)

        23.01.2018 16:35:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa