Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME Çerkezköy Şubesi açıldı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Çerkezköy Şubesi, Başkan Kadir Albayrak'ın katılımıyla açıldı.

        Açılışta Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Nejat Erdoğan, Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eral, Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As da yer aldı.

        Törende konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, UKOME şubesinin tüm Saray, Kapaklı ve Çerkezköy esnafına hayırlı olmasını diledi.

        Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ise, birimin Çerkezköy'de açılmasının önemli bir adım olduğunu belirtere, "Bu konuda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.

        Açılış töreni, kesilen kurdelenin ardından Başkan Kadir Albayrak'ın yetkililerden kayıt işlemleri ile ilgili bilgi alması ile son buldu.

        (EG-MEF-Y)

        23.01.2018 16:01:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa