Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekerleği çıkan otomobil kaza yaptı: 1 yaralı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde tekerleği yerinden çıkan otomobil kaza yaptı, otomobil sürücüsü yaralandı.

        Olay Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Akmeşe yolu Kirazoğlu Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere Cihat E. idaresindeki 34 JT 5674 plakalı otomobil seyir halindeyken bir anda tekerleği çıktı. Tekerleği çıkan otomobil kontrolden çıkarak metrelere sürüklendi. Yoldan çıkan otomobil, yolun kenarında ki çukura girerek durabilirken otomobil sürücüsü Cihat E. yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler tarafından hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi.

        Kısa süre sonra olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Cihat E. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Güvenlik amaçlı olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri aldı. Çekici yardımıyla otomobilin kaldırılması ile yol tekrardan trafiğe açıldı.

        (MK-GY-Y)

        23.01.2018 15:47:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa