Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAGİAD Bakan Zeybekçi'yi ağırlayacak

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Genç İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Erkan Güral'ın 15 Temmuz şehitleri anısına Kütahya'da faaliyete geçirdiği seramik fabrikasının açılışına katıldı. MAGİAD Yönetim Kurulu üyeleri açılışta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'yi Manisa'da düzenlenecek ekonomi zirvesine davet etti.

        Manisa Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Erkan Güral'ın 15 Temmuz Şehitleri anısına Kütahya'da faaliyete geçirdiği seramik fabrikasının açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve TOBB Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da katıldı. Açılışın ardından MAGİAD Yönetim Kurulu üyeleri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile bir araya geldi. Ülke gündemi ve ekonomi ile ilgili konuşan MAGİAD yöneticileri önümüzdeki günlerde Manisa'da düzenleyecekleri ekonomi zirvesine Bakan Zeybekçi'yi de davet etti.

        Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter, "Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Erkan Güral'ın 15 Temmuz şehitleri anısına faaliyete geçirdiği seramik fabrikasının açılışına katıldık. Burada Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ile de konuşma fırsatımız oldu. Kendisini Manisa'ya davet ettik. Bakanımız da davetimizi kabul etti. Bakanımızın nezaketi ve davetimizi kabul etmesiyle onur duyduk" ifadelerini kullandı.

        (SC-Y)

        23.01.2018 15:35:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa