Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da 'Hayata Tutun' projesi

        (Fotoğraflı)

        Sevban Sevkal

        BATMAN (İHA) - Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün, "Hayata Tutun-2" projesi, kişisel gelişim semineri ile start alacak.

        Projenin ana hedefinin ilk kez sporla buluşacak çocukların olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, "Projenin hedef kitlesini oluşturan özellikle merkezden uzak okullarda öğrenim gören dezavantajlı durumdaki kız ve erkek çocuklarımızın sosyal yaşama adaptasyonlarının sportif faaliyetleri ile sağlanması, çocuklarımızın erken yaşta doğru spor kültürü ile tanışması, spor branşlarında yeteneği olan çocukları kritik yaşlarda tespit edip nitelikli eğitim almalarının sağlanması, boş zamanlarını faydalı alışkanlıklarla doldurma becerisinin kazandırılması, bayrak, vatan sevgisinin geliştirilmesi ile bilinçli sporcu ve bilinçli taraftarın yetiştirilmesi özel amaçlarına hizmet edecek bu projemizi çok önemsiyoruz. Yukarıda belirttiğim özel amaçlara eğitimle ulaşabileceğimize inandığımız için projemizin startını 'Kişisel Gelişimin Sporcu ve Taraftar Üzerindeki Etkisi' konulu seminer ile veriyoruz" dedi.

        "Hedef bilinçli sporcu ve bilinçli taraftar"

        Proje Koordinatörü Veysi Turan ise, "Valimizin başlattığı, 'Burası Batman Burada Küfür Yok' sloganını bu ve benzeri projelerle desteklememiz gerektiğine inandığımızdan dolayı bu projeye ait 'Bilinçli Sporcu Bilinçli Taraftar' sloganını geliştirerek valimizin geliştirdiği slogana destek olmak istiyoruz. Bu sloganı eyleme dönüştürecek olan insan ihtiyacımızı eğitim ile karşılayabileceğimize inandığımız için hedef kitlemizi oluşturan 380 kız ve erkek çocuğumuzu Kişisel Gelişim semineri ile bilinçlendirip projenin toplumda çarpan etkisini arttırmak istiyoruz. Bu amacımızı gerçekleştirmek için de bu alanda uzman bir isim olan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu'nu seminer vermek üzere İlimize davet ettik. Yoğun seminer ve ders programı içerisinde bizi kırmayıp davetimize icabet ettiği için kendilerine teşekkür ederiz" diye konuştu.

        (SS-MP-Y)

        23.01.2018 15:09:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa