Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirspor ikinci yarıya iyi başladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Çakan

        DİYARBAKIR (İHA) - TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Anadolu Bağcılarspor'u deplasmanda 2-1 yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlayan Diyarbekirspor, dış saha başarısına yeni bir halka ekledi.

        Bu sezon topladığı 34 puanın 18'ini deplasmanda kazanan Diyarbekirspor, 3.Lig 2.Grup'ta en başarılı deplasman takımı oldu. 10 maçta 5 galibiyet,3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Diyarbekirspor, dış sahalarda hanesine 18 puan yazdırarak bu alanda en başarılı takım haline geldi. Yeşil-Kırmızılı takım, kendi sahasında ise 16 puan topladı, 8 puan kaybetti. Teknik Direktör Osman Özdemir, başarılı grafiğini devam ettiriyor. Takımın başında 4 maça çıkan Özdemir, henüz yenilgi almazken, 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan topladı. Bu 4 maçın 3'üne deplasmanda çıkan Özdemir, 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puanla döndü.

        Mehmet Özdıraz gollerine devam ediyor. Kazanılan son 3 maçta 3 gol atarak 9 puanın toplanmasında pay sahibi olan Özdıraz, gol sayısını da 6'ya çıkardı.

        (MÇ-MP-Y)

        23.01.2018 15:04:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa