Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi'de Ocak Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Kılınç

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'nin Develi ilçesinde mahalle muhtarları Ocak Ayı Muhtarlar Toplantısı'nda; ilçe protokolü, STK temsilcileri ve daire amirleriyle bir araya geldi.

        Develi Kaymakamı Murat Duru açıklamada toplantının verimli geçtiğini ifade ederek; "Develimizin 75 mahallesinin hem genel hem de özel sorunlarını görüşüp çözüm üretmek amacıyla belediye başkanımız, siyasi parti ilçe başkanlarımız, sivil toplum kuruluşu başkanlarımız, bütün daire amirlerimizle ve muhtarlarımızla beraber toplantımızı gerçekleştirdik. Develimize yakışır birlik ve beraberlik içerisinde yaklaşık 2 saat süren ve oldukça verimli geçen bir toplantı oldu. Mahallelerimizin sorunlarının çözümüyle ilgili çok faydalı kararların yanında ayrıca huzurlu ve yaşanabilir bir ilçe olan, sosyal, kültürel ve sportif donatılarıyla kentleşmiş ve kentleşme ivmesini arttırarak devam ettiren Develimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin beden ve ruh sağlığını bozabilecek muhtemel konuları değerlendirdik ve çok önemli kararlar aldık. Aldığımız kararları etkin bir şekilde toplantımıza katılan bütün paydaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde uygulayacağımızı hemşehirlilerime ifade etmek istiyorum" dedi.

        Toplantıya Develi Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

        (TB-Y

        23.01.2018 14:02:37 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa