Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir 2017 yılında 667 km asfalt çalışması yaptı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı içerisinde kent genelinde 667 kilometrelik asfalt çalışması yaptı.

        Sağlıklı şehirleşmenin vazgeçilmez unsurlarından biri olan yolları standartlara uygun hale getiren ve yol güvenliğini artıran Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı içerisinde Malatya genelinde 225 kilometre sıcak asfalt, 206 kilometre de sathi asfalt çalışması, 236 kilometrelik yol güzergahında ise asfaltlı yol bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

        Finişer ile 118 kilometre, greyderle de 108 kilometre sıcak asfalt serimi yapan Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde 154 kilometre sathi birinci kat asfalt, 51 kilometre de sathi ikinci kat asfalt çalışması yaptı.

        Toplamda 667 kilometrelik asfalt serimi yapan Büyükşehir Belediyesi ayrıca, ilçeler ve kırsal bölgelerde 412 kilometrelik yol hattında da stabilize serimi yaparak yolları asfalta hazır hale getirdi.

        Malatya Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir sürecinden sonra kent genelinde bugüne kadar 2 bin 790 kilometre asfalt çalışması yaparak, yol sorunlarının büyük bölümünü çözmeyi başardı.

        (BT-SD-Y)

        23.01.2018 13:47:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa