Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP İl Başkanı Arif Kılıç: "MHP Afrin harekatına sonuna kadar destek veriyor"

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Suriye'de TSK tarafından başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nda Milliyetçi Hareket Partisinin sonuna kadar destek verdiğini ifade eden MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, başlatılan harekatın son terörist temizlenene kadar sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2015 yılında uyardığı gündeme alınsın dediği Afrin ile Kandil arasında hilal şeklinde bir kuşağın oluşturulmasını da istediklerini ifade eden MHP İl Başkanı Arif Kılıç,"Türk Silahlı kuvvetleri tarafından hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin Bölgesi'nde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için yapılan bir harekattır. Bu harekatın dördüncü gününde Türk Askeri bölgede hassas davranarak sivil ve yerli halkı, teröristlerin, zulmünden kurtarmak için elinden gelen titizliği göstermektedir. Bu hususta hiçbir ülke Türkiye'ye nasihat vermeye parmak sallamaya kalkmamalıdır. Türkiye ne yaptığını bilen sorunu yerinde çözmeye çalışan ve hiçbir ülkenin toprağında bütünlüğünde gözü olmayan kendi ayaklarının üzerinde durduğunu dünyaya gösteren ülke olduğuna, Dünyada buna şahit olacaktır"

        (EÖ-AÖ-Y)

        23.01.2018 13:15:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa