Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Büyükakın'dan sanayi kuruluşlarına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, kentin önemli sanayi kuruluşlarından olan iki fabrikayı ziyaret etti.

        8 bin metrekare alana kurulu, ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak trafik seti içeriğindeki tüm ürünleri kendisi üreten bir fabrikanın Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Büyükakın, fabrikanın Genel Müdürü Ferdi Pek ve Genel Koordinatör Rüstem Yıldırım ile birlikte fabrikayı gezerek incelemede bulundu.

        Bilecik'in böylesi önemli üretimler gerçekleştirerek kendi alanlarında marka olan firmalara sahip olmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Büyükakın, Bilecik'ten çıkan marka sayısının çoğalması için çalıştıklarını söyledi.

        Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu ve Üretimden Sorumlu Grup Müdürü Sonay Dağanç'ın kendisine eşlik ettiği diğer bir fabrika ziyaretinde fabrikayı gezdikten sonra değerlendirmelerde bulunan Vali Büyükakın, "Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan, 974 çalışanı ile 70 milyon adet üretim kapasitesine sahip olan fabrikamızı ziyaret ettik. İlimizin en önemli markalarından olan fabrika üretimde yüzde 65'ini ihraç ediyor. Bu oldukça ciddi bir rakam. Bilecik'ten dünyaya açılan bu markamızın yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyorum." dedi.

        Ziyaret sonrası Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, işçilerle sohbet ederek öğle yemeği yedi.

        (DA-Y)

        23.01.2018 13:14:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa