Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de özel sporculara tatil yok

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, başarıları ile takdir toplayan özel sporcular, sömestr tatilinde de çalışmalarına devam ediyorlar. Milli Takım Antrenörü Deniz Erenoğlu öncülüğünde haftanın 5 günü 8 Eylül Stadında çalışan özel sporcular 28 şubat-5 Mart tarihleri arasında Fransa'da yapılacak Dünya şampiyonasına katılacaklar.

        Okullar sömestr tatiline girerken, değişik okullarda öğrenim gören özel sporcular tatil yapmadı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün destek verdiği atletizm kurslarına devam eden 7 özel sporcu tatile girmedi. Fransa'da yapılacak olan İnas İndoor World Şampiyonasına katılacaklarını anlatan Antrenör Deniz Erenoğlu, "Okullar sömestr tatiline girdi. Ancak biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. 8 Eylül Stadında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Muhsine Gezer ve Sevim Demircan ile birlikte Fransa da düzenlenecek olan yarışmalara katılacağız. Fransa'da da iddialıyız. Madalya almaya gidiyoruz" dedi.

        (FT-EME)

        23.01.2018 12:54:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa