Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfalı minikler sömestr tatilinde Eskimo köyü ile eğleniyor

        ŞANLIURFA (İHA) - Yarıyıl tatilinde Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, minik ziyaretçilerini Eskimo Köyü etkinliğinde buluşturuyor.

        Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu sömestrde de minik ziyaretçilerini unutmadı. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan çocuklar, AVM'de Kuzey'in gizemli insanları Eskimoların, bilinmeyen yönlerini keşfe çıkıyor. Küçük ziyaretçilerinin kaliteli vakit geçirmeleri için birbirinden eğlenceli ve öğretici aktiviteler organize eden AVM , gerçekleştirdiği Eskimo Köyü etkinliği ile kutup insanlarının kültürleri miniklere tanıtıyor.

        AVM'de kutup havası

        Şanlıurfalı çocuklar, Eskimo Köyü etkinliğinde eksi 40 dereceyi bulan soğuklarda, kendilerine özgü yaşantılarıyla dikkat çeken Eskimoların coğrafyasıyla tanışıyor. AVM'de 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin 4 ile 12 yaş arasındaki çocukları, Piazza'nın etkinlik alanında kurulan platformda, dünyanın en kuzeyinde yaşayan insanların hayatını keşfe çıktılar. Okulların yarıyıl tatiline girdiği 19 Ocak Cuma günü başlayan Eskimo Köyü etkinliği 25 Ocak Perşembe gününe kadar 14.00 ile 19.00 saatleri arasında, 30'ar dakikalık seanslar halinde gerçekleştiriliyor.

        (AK-SD-Y)

        23.01.2018 12:50:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa